joi, 22 octombrie 2009

Make a Wish

(are you capable?)

O sa instig la un joc copilaresc. (hai sa construim impreuna un joc…)
Pentru ca…sunt perioade cand ma simt mai matura ca oricand si nu imi place :). Pentru ca da, trebuie sa fim maturi, dar e gresit daca o facem "losing the kid inside”. Copiii chiar stiu sa “isi doreasca cu adevarat”
Asa ca hai sa facem din “azi”…o zi altfel..


Azi (nu conteaza ce zi e) dar e ziua potrivita sa iti alegi ceva, sa iti setezi un tel, sa dai nastere unui scop.
De ce? Pentru ca poate ziua de azi a fost o zi buna, poate esti fericit, poate esti indragostit, poate ai fost promovat etc si “meriti o sarbatorire”…sau poate esti doar happy, ori din contra, ai avut o zi dezastruoasa, poate esti in depresie, poate suferi, sau poate e doar o zi normala, banala….Nu conteaza genul zilei, important e ca azi este ziua potrivita ca tu sa iti permiti o dorinta. Si nu una falsa, cum faci de ziua ta, cand sufli in lumanari :).
Pentru ca zilele tale sunt ca “fotocopiate” (in sensul ca, more or less, repeti daily aceleasi “activitati”) azi, hai sa punem pauza “copiatorului”.
Te provoc - sa te provoci la o "schimbare" – semnificativa sau minora, pe orice plan vrei tu sau simti nevoia. Seteaza-ti un scop si da-ti un termen pentru indeplinirea lui. Poate fi orice, ceva ce ti-ai dorit mereu si nu ai indraznit, sau ceva pentru care nu te-ai crezut in stare, sau ceva pe care regreti ca inca nu ai facut (mai stii formula ca tot universul lucreaza pt tine…etc.? – this is so damn true; you just need a wish and belief).
Poate fi ceva simplu, poate fi ceva maret - your choice; trebuie doar sa fie diferit de tot ce ai facut sau faci mereu.
Poti sa “joci jocul” pentru ca simti nevoia de o schimbare sau pentru ca vrei ceva anume -ceva mai mult sau... altceva - de la…viata, de la tine.
Or just take it as a challenge.

Azi - nu a fost o zi grozava pentru mine. Zi grea la birou si daily worries :)… as usual, as everybody( Plus ca am rupt un scaun :)) :D )

How was your day?
Capable to make a “wish”?
Daca “alegi ceva”, trimite-mi email si stabilim o zi in care ne “intalnim” si vedem care si-a dus la indeplinire “dorinta”… or just write it down here
Dau o bere celui care a reusit :D:D.
(Merge acum? V-am convins? :D )

So, how was your day?
Are you in?

7 comentarii:

  1. i'm in;))) peste 3 ani...cel mai devreme imi dai berea, da?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. should i tell u my wish?...or keep the secret?;)

    RăspundețiȘtergere
  3. only after it came true :)
    (dar poti sa imi spui ce "termen" are)

    RăspundețiȘtergere
  4. Aveti grija ce va doriti, pentru ca, in functie de cat de mult insistati, poate deveni realitate. Iar realitatea nu e mereu prietenoasa. Asadar, in completarea post-ului, sfatul e sa credeti in "the greater good" si sa traiti in permanenta ca si cum deja visul a devenit realitate. Asta e si singura regula, de fapt... De restul se ocupa Universul.

    RăspundețiȘtergere